Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - به دنبال تاکید بر تداوم آموزش آنلاین، اپراتور اول روز به روز بر ارتقای سطح کیفی سامانه «شاد» افزود تا جایی که آذری جهرمی وزیر جوان دولت دوازدهم ضمن ابراز خرسندی از تحقق یک آموزش مجازی فراگیر، تاکید کرده که اینترنت سامانه شاد رایگان است.
به گزارش شمانیوز، نقش آموزش و پرورش بر توسعه فرهنگی و اجتماعی برکسی پوشیده نیست اما امروز که بیش از 8 ماه از ورود میهمان ناخوانده ای به نام «کرونا» به کشور می گذرد، ناگزیر تغییراتی را در مدل آموزشی کشور شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با شیوع ویروس کرونا از اواخر سال گذشته جهش بزرگی در فرایند نظام آموزشی رخ داد به طوری که گفته می شود پیش ازاین فقط یک درصد از نظام آموزش عالی کشور مبتنی بر آموزش مجازی بود اما با شیوع این ویروس انقلاب بزرگی در این عرصه رخ داد به طوری که 100درصد نظام آموزشی کشور به صورت آنلاین ومجازی به فعالیت خود ادامه داد به طور کلی کرونا موجب شده است که مدل آموزشی در کشور تغییر کند و بر همین اساس، آموزش مجازی به مدل آموزشی کشور اضافه شود.
شیوع ویروس کرونا و اختلال در پیشبرد بسیاری از عملکردها از جمله آموزش دانش آموزان، یک واقعیت اجتماعی است که رخ داده است و اکنون ما در چنین جهانی زندگی می کنیم؛ اما از آنجا که آموزش و پرورش هم سبب انتقال فرهنگی می‎شود و هم به مثابه یک جریان جامعه پذیر عمل می‎کند، شرکت ارتباطات سیار ایران(همراه اول) تلاش کرد اختلال ایجاد شده در این مسیر را به حداقل برساند.
اپراتور اول با توجه به این مهم که توسعه انسانی رکن اصلی توسعه پایدار است و باید برای ارتقای کیفیت آموزش در کشور تلاش شود.از همان ابتدایی ترین روزهای بحران جهانی دست به کار شد تا جایی که امروز زیرساخت لازم برای پیشبرد امرآموزش و پرورش در شرایط کرونایی را فراهم و روز به روز در راستای ارتقای آن تلاش کرد.
بر اساس این گزارش، اپراتور اول در کنار سایر خدمات حمایتی برای مقابله با این بحران، با اقدامی سریع و به موقع سامانه شاد را در اختیار نظام آموزشی کشور برای تسهیل در امر آموزش قرار داد تا دانش آموزان ومعلمان از ثمرات آن بهره مند شوند.
در چنین شرایطی با تاکید بر تداوم آموزش آنلاین، اپراتور اول تلاش کرد در مسیر ارتقای سطح کیفی سامانه شاد اقداماتی را صورت دهد که نتیجه آن رونمایی از نسخه توسعه‌یافته برنامه شاد بود، به گفته وزیر آموزش و پرورش این اپلیکیشن نقش مهمی در فرایند اموزشی سال 99 دارد.
در نسخه جدید سامانه شاد قابلیت های جدید اضافه شده است که شامل حضور غیاب، پخش زنده کلاسی، مکالمه تصویری، احراز هویت، ارتباط زنده یک طرفه و دو طرفه، تماس دوسویه، پروفایل دانش آموز و غیره است که بدون شک کیفیت آموزش و نظارت را ارتقا داده است؛ نسخه جدید شبکه شاد در سال تحصیلی 99 به یک پلتفرم آموزشی تبدیل شده که توانسته نیازهای بیش از 10 میلیون کاربر را بدون هیچ مشکلی پاسخگو باشد.
اکنون محتواهای آموزشی کاملی به شاد افزوده شده است به طوری که امکان اجرای فوق برنامه ها، ورزش، سلامت و فعالیت های پرورشی در شبکه شاد دیده شده است.
در اپلیکیشن جدید شاد، کنترل تکالیف، آزمون های تستی و تشریحی، تعبیه کارنامه، وجود داشبوردهای مدیریتی برای مدیران از صف تا ستاد پیش بینی شده است. ایجاد پروفایل حرفه ای معلم و دانش آموزان، امکان نظر سنجی وامکان ارائه پرزنت از دیگر امکانات است.بر اساس این گزارش، وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و آموزش و پرورش در جدیدترین جلسه مشترک خود که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد به طور ویژه به موضوع سامانه شاد پرداختند.
آذری جهرمی در این نشست آنلاین تاکید کرد که اینترنت سامانه شاد رایگان است و هیچ پلتفرمی در کشور همانند شبکه «شاد» زیر بار اینترنتی نبوده و حتی این تعداد مخاطب نیز نداشته است.وزیر جوان همچنین در توئیتی با ارائه آمار جدید کاربران و منابع بارگزاری شده در سامانه شاد، از تحقق یک آموزش مجازی فراگیر ابراز خرسندی کرد.
آذری جهرمی با بیان اینکه از همراه اول خواستیم که مرکز تماس راه اندازی کنند و این کار را انجام داد، تاکید کرد: ما بررسی کرده ایم که استفاده از سامانه شاد در همه اپراتورها رایگان است و حتی یک شکایت مستند دریافت نکردیم که کسی بگوید من شاد مصرف کردم و این اندازه پول از من کم شد.
بر اساس جدیدترین آمار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکنون 105 هزار و 989 مدیر، 11 میلیون و 616 هزار و 53 دانش آموز و 670 هزار و 271 معلم سامانه شاد را نصب کرده و مورد استفاده قرار داده اند . ضمن اینکه کل پیغام های ارسال شده در این سامانه برابر 3980368522 و تعداد فایل های ارسال شده در این بستر برابر با 965222698 فایل است.
همچنین سرپرست آموزش و پرورش ریگان در جایی گفته که امروزمهمترین پروژه راهبردی آموزش و پرورش، شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) است. به دلیل وجود کرونا در کشور آموزش به سمت آموزش مجازی رفته است و تحقق آموزش مجازی مستلزم برنامه ریزی و مدیریت است و این کار از طریق شبکه شاد به عنوان اپلیکیشن رسمی آموزش و پرورش امکان پذیر خواهد بود.
به گفته وی؛ آموزش و پرورش قبل از کرونا با آموزش و پرورش بعد از کرونا یکسان نیست و قطعا دچار تغییر شده است. می‌توانیم در ساختار جدیدی که در حال شکل گیری است، نقش اصلی و تحولی را داشته باشیم و در این مسیر برای تقویت و توسعه عملکرد و کارکرد شبکه شاد که یکی از راه‌های رسیدن به این تحول است، به کمک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیاز داریم.
گزارش: معصومه افلاکی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه شاد آموزش و پرورش اپراتور اول آموزش مجازی آموزشی کشور نظام آموزش شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر